Training in tijden van corona: het kan gewoon

Geplaatst op

We zitten de laatste tijd veel thuis en werken vanuit onze woonkamers of andere vertrekken in de woning. Gewoon om een beetje de variatie erin te houden wisselen we de plek af. Het is een beetje anders dan werken op kantoor. Zo lijkt het veel minder makkelijk om een training te volgen. Echter, je kunt ook online trainingen volgen. We nemen er in deze blog een aantal met je door. Lees snel verder en kijk hoe jij jezelf in tijden van corona kunt blijven ontwikkelen. 

Lean Six Sigma

We hebben het bij lean six sigma over een systeem waarbij de oude karate banden / graden gehanteerd worden om aan te duiden hoe ver je in je ontwikkeling bent. Zo heb je bijvoorbeeld de lean six sigma black belt. Het hele idee bij dit systeem is dat je snel fouten in de verschillende bedrijfsprocessen herkent en deze ook gemakkelijk kunt vermijden. Zo zal de productiviteit van de organisatie vooruitgaan. Dit systeem richt zich niet per se heel sterk op innovatie. Daarvoor zal je weer een andere cursus of training kunnen volgen. 

Innovatie

Bij innovatieve processen gaat het erom dat je onderzoek koppelt aan creatief denken. Je onderzoekt wat de nieuwste processen, bij bijvoorbeeld andere bedrijven, zijn. Of hoe je dingen beter zou kunnen doen met technieken en processen uit een totaal nieuwe hoek. Door bestaande dingen te combineren die zich bewezen hebben, zul je sneller tot een innovatieve stap in de bedrijfsvoering komen. 

Online mogelijkheden

Het is natuurlijk wel belangrijk dat je een goede ICT-voorziening hebt als bedrijf zijnde en dat je er eventueel zorg voor draagt dat je internet op orde is. Zodat de verschillende steaming taken goed uitgevoerd kunnen worden. Als werkgever kun je je medewerkers daarbij ondersteunen. Als werknemer kun je je werkgever indien nodig om hulp vragen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Marketingevents zijn geweldig om je bedrijf mee op de kaart te zetten. Lees er meer over.

Contactgegevens

Via info @ onlinemarketingevents.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden