Online bedrijf: de juiste verpakking

Geplaatst op

Hoe zit het precies met de voordelen van de verschillende industriele verpakkingen? Veel ondernemers willen het weten. Daarom hebben we deze blog geschreven. Als je een online bedrijf hebt dat producten verkoopt, dan wordt dit zeker relevant. We nemen het met je door. Lees snel verder en doe jezelf een plezier met de informatie die we je bieden. 

Verschillende verpakkingen voor je bedrijf

Voor een online bedrijf dat zich toegelegd heeft op het verkopen van producten, is het erg slim om gebruik te maken van de juiste verpakking. Dit om producten op een ordentelijke wijze bij haar klanten aan te laten komen. Hoe zit dit precies? We nemen het hieronder even met je door: 

Primaire verpakking. Het is belangrijk dat een product in de juiste (originele) verpakking verstuurd wordt. Dat maakt dat ze beter passen in de verpakking. Zo komen ze beter aan op het ontvangstadres. 

Secundaire verpakking. De secundaire verpakking zit om de primaire verpakking, denk daarbij aan bubbeltjesplastic of piepschuim. Dit om de spullen onderweg te beschermen. 

Tertiaire verpakking. Tot slot hebben we het over de laatste verpakking, de tertiaire verpakking, dit is bijvoorbeeld een kist of pallet. 

Al met al zijn dit de beschermende lagen die rond de producten zitten en ze zorgen ervoor dat ze tijdens het vervoer niet beschadigen. Op deze manier zorgen ze voor blije klanten. Dus voor je aan de slag gaat met je bedrijf: check eerst even of je beschikt over alles wat nodig is om de producten van A naar B te krijgen. 

Afhankelijk van het bedrijf

Het is natuurlijk erg belangrijk om vast te stellen welke verpakkingen je allemaal nodig hebt. Soms is het zo dat je de originele verpakkingen van producten niet gebruikt, omdat je ze verwerkt in een product dat jezelf samenstelt. Zorg dan voor goede primaire verpakking, vergeet de andere ook niet. Heb je geen tertiaire nodig, prima, maar dan heb je er over nagedacht en dat is dan weer afgevinkt op de lange lijst die leidt naar een succesvol online bedrijf. Volg onze andere blogs dan ben je steeds op de hoogte. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Marketingevents zijn geweldig om je bedrijf mee op de kaart te zetten. Lees er meer over.

Contactgegevens

Via info @ onlinemarketingevents.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden