Je eerste product plus verpakking

Geplaatst op

Nederland kent veel ondernemers. We worden ook wel een ondernemers land genoemd. Wanneer je als bedrijf een product op de markt brengt, dan zijn er een aantal zaken nodig. Vandaag bespreken we hoe je gemakkelijk een productverpakking kunt laten maken. Lees snel verder in deze tekst om te zien hoe het werkt en om je te laten inspireren. Wanneer je klaar bent met het lezen van deze tekst, dan is het misschien ook erg leuk om onze andere blogs nog even te lezen. We bieden je veel informatie over online marketing en alles wat daarmee samenhangt. Onlinemarketingevents.nl is er voor jou! 

Verschillende fases van productverpakking maken

Wanneer je een product verpakking laten maken wilt, dan kun je dit laten doen door een gespecialiseerd bedrijf. Wij raden je aan om voor bangmaverpakking.nl te gaan, ze hebben hierin veel ervaring en staan een persoonlijke werkwijze voor. We nemen de verschillende fases met je door die een rol spelen in de realisatie van de verpakkingen

Contact 

Aan jou de eerste stap om contact te leggen met het gespecialiseerde bedrijf. Op dit moment geef je te kennen dat je een productverpakking wilt voor een van je producten kunt het eerste contact is hiermee gelegd en de weg is vrij om samen aan de slag te gaan.

Onderzoek

Vervolgens belanden we in de onderzoeksfase waarin wordt vastgesteld wat je precies wilt en wat de bepaalde mogelijkheden zijn. Wanneer dit allemaal doorgenomen is, gaat het gespecialiseerde bedrijf aan de slag om jouw wensen concreet te maken.

Sample

Ze maken de wensen van de klant concreet door een sample te maken van de verpakking.  in de meeste gevallen gaat het hier over een dummy, er zit bijvoorbeeld nog geen illustratie op de verpakking, het ziet er bijvoorbeeld uit als karton. Maar de afmetingen van de verpakking zijn zo duidelijk en je kunt dus proberen of je product er goed in past. 

Artwork 

Wanneer jij vastgesteld dat de afmetingen van de verpakking goed zijn en je verder ook tevreden bent over de verdere uitvoering, dan is het goed om aan te geven wat je zou willen als het gaat over artwork. In samenspraak met jou maakt het bedrijf een geweldig design voor je verpakking.

Naar de fabrikant 

In de praktijk is het zo, dat het artwork een paar keer gecheckt worden door jou, of je helemaal tevreden over bent, en als dat zo is, dan wordt het definitief vastgesteld en op de verpakking gedrukt. De meeste bedrijven besteden dit proces uit aan een fabrikant. Zo rolt enige tijd later de perfecte verpakking voor jouw product van de band.

Gerelateerde berichten

Over ons

Marketingevents zijn geweldig om je bedrijf mee op de kaart te zetten. Lees er meer over.

Contactgegevens

Via info @ onlinemarketingevents.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden