Groeien in de horeca

Geplaatst op

Ben jij een beginnend bedrijf in de horecabranche of ben je al een tijdje in deze branche te vinden en sta je nog niet in de schijnwerpers zoals je zou willen? Dan kun je hier verandering in brengen, met de juiste tips en aanpassingen aan jouw bedrijf kun je al een heel eind komen. Soms kan het in de kleine dingen zitten die het eindresultaat al veel groter maken. In deze blog nemen we je mee naar de oplossing die voor jou het verschil kan maken!

Het zit hem in de details

Om je bedrijf te laten stralen in professionaliteit zul je dit ook moeten laten opmerken. Door niet alleen gefocust te zijn op de producten die je verkoopt, maar ook aandacht te geven aan het uiterlijk en de marketing van je bedrijf. Laat je logo en huisstijl wat meer opvallen. Zo kun je je bijvoorbeeld voorstellen dat als je eten hebt besteld dat je dan toch een andere indruk krijgt als je dit in een plastic bakje met aluminiumfolie ontvangt of dat je het bestelde eten bijvoorbeeld in een mooie doos met servetten en een satéprikker in een hoesje met logo’s erop ontvangt. Je kunt je zelf ook wel bedenken dat het aankleden van je voedsel met mooie verpakkingen veel meer overkomt als een bedrijf dat de zaakjes goed op orde heeft. Daarom is het belangrijk om hier wat meer focus op te leggen en wat meer waarde aan je bedrijf te geven. 

Populaire producten

Voor ieder bedrijf is er wel wat! Zo kunnen bestekzakjes laten bedrukken voor een restaurant essentieel zijn. Het tafeldekken en bestekgebruik is overigens een dagelijkse bezigheid in een restaurant. dan kun je zo iets als een bestekzakje goed en makkelijk gebruiken. En aangezien het logo op deze manier in één oogopslag te zien is heb je je doel er ook gelijk mee bereikt. En zo kan een pizza doos ontwerp met jouw logo en kleuren ook weer essentieel zijn voor een pizzeria. Of je nou in het restaurant eet of dat je het liever thuis besteld maakt in dit geval niet uit. Je kenmerk is gelijk in zicht. Ook kun je kiezen voor wat meer algemene producten die voor meerdere bedrijven kunnen gelden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan servetten met een logo of bierviltjes bedrukken met jouw eigen huisstijl? Met dit soort marketing kun je dus alle kanten op om jouw bedrijf wat meer op de kaart te zetten.

Gerelateerde berichten

Over ons

Marketingevents zijn geweldig om je bedrijf mee op de kaart te zetten. Lees er meer over.

Contactgegevens

Via info @ onlinemarketingevents.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden